Παρασκευή 25 Σεπτεμβρίου 2015

Να μη γίνουν απολύσεις στα καταστήματα Carrefour!


 Κλείνουν το Σάββατο 26/9 δύο καταστήματα της Carrefour- Μαρινόπουλος, στο πλαίσιο της απόφασης    της εταιρίας για  κλείσιμο καταστημάτων πανελλαδικά. Πρόκειται για δύο καταστήματα Carrefour express στην Τούμπα και τον Εύοσμο, στα οποία εργάζονται συνολικά περίπου 15 άτομα.

Η απόφαση αυτή εντάσσεται σε μια σειρά μέτρων της εργοδοσίας της Carrefour- Μαρινόπουλος, όπως οι μειώσεις μισθών, οι απολύσεις, η εντατικοποίηση της εργασίας και η τρομοκρατία. Η κίνηση αυτή της εργοδοσίας ίσως να συνδεθεί με επιπλέον μείωση μισθού και απολύσεις στους υπόλοιπους εργαζόμενους της εταιρείας.

Η Πρωτοβουλία Νέων Εργαζομένων και ανέργων στηρίζει  αγώνα των εργαζομένων για να διατηρήσουν τις θέσεις εργασίας τους στα υπάρχοντα καταστήματα, όπου υπάρχουν ελλείψεις προσωπικού. Ο αγώνας αυτός αφορά κάθε εργαζόμενο και νέο, καθώς τέτοιου είδους πρακτικές των εταιρειών εντάσσονται στην γενικότερη αντιλαϊκή επίθεση σε όλους τους χώρους δουλειάς. Μια επίθεση σε όλα τα δικαιώματα που καταδικάζει τον λαό στη φτώχεια και την εξαθλίωση!

·        Μόνιμη και σταθερή δουλειά για όλους
·         Όχι στις απολύσεις καμία μείωση στους μισθούς

·         Συγκρουόμαστε με την αντιλαϊκή πολιτική οργανώνοντας την πάλη μας!

·         Στηρίζουμε τα αγωνιζόμενα κομμάτια του λαού! Είμαστε στο πλευρό των εργαζομένων που διεκδικούν το δικαίωμα στη δουλειά



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου