Δευτέρα 22 Φεβρουαρίου 2016

Να καταδικαστεί ο φασίστας δολοφόνος του Παύλου Φύσσα!

Ελεύθερος είναι πλέον, ο φασίστας δολοφόνος του Παύλου Φύσσα, Γιώργος Ρουπακιάς. Την στιγμή μάλιστα που η δίκη της ναζιστικής οργάνωσης της χρυσής αυγής είναι σε εξέλιξη. Μια δίκη που ξεκίνησε ύστερα  από τον ξεσηκωμό και  την οργή του λαού και της νεολαίας που πυροδότησε η δολοφονία του Παύλου.
Το σύστημα έχει ανάγκη τέτοια μορφώματα και η συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ συνεχίζοντας το έργο των προκατόχων  της ΝΔ και ΠΑΣΟΚ τα χρησιμοποιεί ως την μαύρη τους «εφεδρεία», για να συμβάλλει στο έργο της τρομοκράτησης και καταστολής  σε όποιους αγώνες και ξεσπάσματα του λαού προκύπτουν.
Ως πρόσχημα χρησιμοποίησαν το πέρας του 18μηνου προσωρινής κράτησης, και ότι όλα γίνανε ακριβώς όπως επιτάσσει ο νόμος. Ένας νόμος όμως  που στην  περίπτωση του Σακκά δεν ίσχυσε ποτέ κρατώντας τον φυλακισμένο  για πάνω απο τριάντα μήνες αλλά και ούτε στην περίπτωση της ΑΤΤΙΚ που κυνηγούν και καταδικάζουν αγωνιστές με βάση τις πολιτικές τους απόψεις.
Βλέπουμε ότι ''αδιάβλητη δικαιοσύνη τους''  αντιμετωπίζει τις περιπτώσεις αυτές με δύο μέτρα και δύο σταθμά και κατά πώς τους βολεύει πολιτικά κρίνουνε και καταδικάζουν. Στο αντίποδα αφήνουν ελεύθερους, ανθρώπους σαν τους Κορκονέα (δολοφόνο του Αλέξη Γρηγορόπολου), Μελίστα (δολοφόνο του Μιχάλη Καλτεζά), και Καλαμπόκα (δολοφόνο του Νίκου Τεμπονέρα).
Για εμάς είναι ξεκάθαρο. Πρέπει να καταδικαστεί ο φασίστας δολοφόνος. Ο λαός και η νεολαία πρέπει να οργανωθούμε ενάντια στον φασισμό και μέσα από καθημερινούς αγώνες να διεκδικήσουμε μια καλύτερη ζωή. Να δείξουμε ότι τον φασισμό τσακίζουν αγώνες λαϊκοί.

Πρωτοβουλία Νέων Εργαζομένων & Ανέργων

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου