Παρασκευή 4 Νοεμβρίου 2016

ΑΝΕΠΙΘΥΜΗΤΟΣ Ο ΟΜΠΑΜΑ ΣΤΗ ΧΩΡΑ

Η επίσκεψη Ομπάμα στην στη χώρα μας στις 15-16 Νοέμβρη, είναι μια πρόκληση για τον λαό και την νεολαία,  όχι μόνο γιατί γίνεται ακριβώς πριν την επέτειο της εξέγερσης του Πολυτεχνείου η οποία είχε ως βασικό της σύνθημα το <<έξω η ΗΠΑ, έξω το ΝΑΤΟ>>, αλλά κυρίως όσον αφορά την πολιτική της σημασία. Ο Ομπάμα έρχεται να εξασφαλίσει την πλήρη ευθυγράμμιση με τα αμερικάνικά σχέδια για τη Συρία, αλλά και ευρύτερα για τη Μέση Ανατολή και τη Μεσόγειο.



      
  Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ θέλει να μας πείσει ότι οι ΗΠΑ(των βομβαρδισμών, των επεμβάσεων, των πολέμων ) είναι ''φίλοι'' και ''σύμμαχοι'' μας. Την στιγμή μάλιστα που τα καραβάνια των προσφύγων που δημιουργεί ο ιμπεριαλιστικός ανταγωνισμός, και ο πόλεμος είναι πλέoν καθημερινή εικόνα και οι βάσεις του ΝΑΤΟ στη χώρα μας γίνονται ορμητήριο  για τους βομβαρδισμούς στην μέση Ανατολή.

Ο λαός και η νεολαία  πρέπει να βγει στους δρόμους και να διαδηλώσει μαζικά ενάντια στον ιμπεριαλισμό, να φωνάξει ότι ο εκπρόσωπος τους είναι ανεπιθύμητος. Να φωνάξει όχι στον πόλεμο και σε κάθε εμπλοκή της χώρας σε αυτόν. Να δείξει την αλληλεγγύη του στους πρόσφυγες. Η πρωτοβουλία νέων εργαζομένων και ανέργων, καλεί το λαό και τη νεολαία να βγει μαζικά στους δρόμους και να διαδηλώσει μαζί με την Λαϊκή Αντίσταση Αριστερή Αντιιμπεριαλιστική Συνεργασία, ότι «ο Ομπάμα είναι ΑΝΕΠΙΘΥΜΗΤΟΣ», «ΕΞΩ οι ΦΟΝΙΑΔΕΣ των ΛΑΩΝ»!.


 ΌΛΟΙ την Τρίτη 15/11, 18.00 στην Καμάρα


· ΟΛΟΙ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ!

· ΕΞΩ ΟΙ ΦΟΝΙΑΔΕΣ ΤΩΝ ΛΑΩΝ ΑΠΟ ΤΗ ΧΩΡΑ!

· ΘΑΝΑΤΟΣ ΣΤΟΝ ΦΑΣΙΣΜΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΙΜΠΕΡΙΑΛΙΣΜΟ!


· ΕΞΩ Ο ΟΜΠΑΜΑ, ΑΝΕΠΙΘΥΜΗΤΟΣ!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου